LG G3

LG is een erg populaire en serieuze speler op de mobiele telefonie markt. LG heeft altijd al goede mobiele telefoons uitgebracht die erg in de smaak vielen bij de gebruikers. De nieuwste smartphone die door LG is uitgebracht, is de LG G3. De LG G3 volgt de populaire LG G2 op. LG vond het erg belangrijk om de LG G2 te overtreffen, aangezien de LG G2 al erg populair is. De LG G3 zal natuurlijk niet erg aanslaan, als het op vele punten niet vooruit is gegaan. Hier is LG dan ook erg serieus mee aan de slag gegaan. Zo heeft de LG G3 een groter scherm gekregen. Het toestel heeft namelijk een 5,5 inch scherm. Ook vond LG het erg belangrijk om de camera aan te pakken. Zo heeft de LG G3 een camera aan de achterkant van maar liefst 16,0 megapixels. Met deze camera kan LG de concurrentie aan. Natuurlijk heeft de LG G3 nog vele andere snufjes en specificaties die er voor zorgen dat de LG G3 een top toestel is.

Modellen, uitvoeringen, prijzen en abonnementen vergelijken

De LG G3 s te verkrijgen is drie verschillende kleuren. De te verkrijgen kleuren zijn wit, zilver en goud. De LG G3 heeft een aluminium behuizing, waardoor het toestel erg stevig en prettig in de hand ligt. Door de aluminium behuizing komen de kleuren mooi uit en krijgt het toestel een erg luxe uitstraling. DE LG G3 is ook erg gebruiksvriendelijk, wat natuurlijk ook erg belangrijk is. De afmetingen van de LG G3 zijn als volgt. Het toestel is 146,3 mm hoog en 74,6 mm breed. De dikte van het toestel is 9,1 mm en het toestel weegt 151 gram. Zoals de afmetingen al aangeven, is de LG G3 iets groter dan haar voorganger. Dit komt doordat het scherm van de LG G3 iets is vergroot. De LG G3 is te verkrijgen met een opslaggeheugen van 16 GB of met een opslaggeheugen van 32 GB. Natuurlijk is het opslaggeheugen uit te breiden door middel van het aanschaffen van een microSD-kaart. De aanschafprijs van de LG G3 ligt rond de € 650,-. Er wordt dan ook geadviseerd om de LG G3 af te nemen in combinatie met een abonnement. Zo hoeft er alleen maar een vast bedrag per maand te worden betaald voor het abonnement. Er zijn natuurlijk vele verschillende abonnementen, waar uit gekozen kan worden. Zodoende moeten deze abonnementen altijd van te voren worden vergeleken.

Plus- en minpunten van de LG G3

Een pluspunt van de LG G3 is het 5,5 inch QHD scherm. Door dit vergrote scherm zijn onder andere foto’s en video’s perfect te zien. Een ander pluspunt van dit scherm is dat het scherm een erg hoge resolutie heeft, namelijk 2560 x 1440 pixels. Er wordt aangegeven dat dit scherm vele malen scherper is dan de Full HD schermen, die de concurrenten hebben. Hiermee loogt LG erg voor vooruit op haar concurrenten.

Een minpunt van de LG G3 zou het design kunnen zijn. LG heeft namelijk niet de moeite gedaan om het design van het toestel te veranderen. De LG G3 lijkt qua design erg op haar voorganger de LG G2.

Specificaties

De LG G3 is een top toestel op zich. Het toestel heeft een 5,5 inch scherm met een resolutie van maar liefst 2560 x 1440 pixels. De LG G3 draait op het besturingssysteem Android KitKat 4.2.2.. De LG G3 is een erg snel toestel, dit komt door de 3,5 Ghz quad-core processor. Het toestel heeft een 16,0 megapixel camera waar prachtige foto’s mee gemaakt kunnen worden. De LG G3 heeft als voordeel, dat het toestel draadloos opgeladen kan worden. Dus er hoeft niet meer te worden gezocht naar een stopcontact. De capaciteit van de batterij is vergroot, zodat het toestel langer meegaat. Ook is het mogelijk om een reserve accu te kopen, zodat er dag en nacht gebruik kan worden gemaakt van de LG G3.