De Nokia Lumia 1520 wordt ook wel een phablet genoemd. Dit komt doordat de Nokia Lumia wordt gezien als een kruising tussen een tablet en een telefoon. Dus wanneer u een Nokia Lumia 1520 koopt hoeft u maar één product te kopen in plaats van losse telefoon en een losse tablet.

Phablet: Nokia Lumia 1520

De Nokia Lumia 1520 is het grootste toestel uit de Nokia Lumia lijn. U moet zich even voorstellen dat de Nokia Lumia 920 die wordt gezien als een gemiddelde telefoon de volgende afmetingen heeft ‘137x71x9.8 mm’. En de afmetingen van een Lumia 1520 zijn ‘162,8×85,4×8,7’. Er is een duidelijk verschil. De Nokia Lumia 1520 is bijna 3 centimeter hoger is. Wat ook opvalt, is dat de Nokia Lumia 1520 wel dunner is. Dat de Lumia 1520 zo dun is zorgt ervoor dat hij toch wel makkelijk te vervoeren is ondanks zijn grootte.

Camera

Naast bellen is het natuurlijk heel belangrijk of de telefoon foto’s kan maken. Met de Nokia Lumia 1520 kunt u haarscherpe foto’s maken met de 20 megapixel camera. Naast hele mooie foto’s kunt u met de frontcamera ook scherpe selfies maken. En naast foto’s en selfies is het ook makkelijk om mooie filmpjes te maken met de Nokia Lumia 1520.

Het kopen van milieuvriendelijke technologie

Wanneer u een Nokia Lumia 1520 koopt kiest u onbewust of bewust ook voor de natuur. De materialen die zijn gebruikt voor het maken van deze telefoon zijn voor een gedeelte gerecycled. Daarnaast bevat de telefoon geen PVC en geen nikkel. Daarnaast zit er een energie zuinige oplader bij en kunt u zelf ook kiezen om minder energie te gebruiken. U kunt namelijk gemakkelijk de helderheid instellen met de Lumia 1520 en u kunt zelf kiezen voor een batterij bespaarfunctie. Wanneer de telefoon kapot is en word weggegooid zijn alle materialen die de telefoon bevat te gebruiken voor recycling. Bepaalde materialen kunnen hergebruikt worden en de rest kan worden gebruikt voor het opwekken van energie.

Check HIER voor alle informatie over de Nokia Lumia 1520!