Samsung is dit jaar uitgekomen met een nieuw model in de Galaxy serie, de S5. Door het succes van zijn voorganger zijn de verwachtingen van deze nieuwe mobiele telefoon hoog. Dit model is de opvolger van de populaire Galaxy S4 en belooft de beste mobiele telefoon van 2014 te wordenn

 

Een waterdichte mobiele telefoon

Het uiterlijk van de Samsung Galaxy S5 is een verbetering ten opzichte van het plastic van de S4. De achterkant van deze mobiele telefoon is van rubber dat volledig krasbestendig is en een stuk steviger dan zijn voorganger. Andere merken zoals Sony brachten eerder waterdichte mobiele telefoons uit waardoor Samsung niet achter kan blijven. De S5 is volledig waterdicht waardoor hij een half uur tot een meter onder water kan blijven. Hiermee behoort de S5 tot een van de beste mobiele telefoons op dit moment.

 

De mobiele telefoon met de beste hardware

De S5 is de beste mobiele telefoon op het gebied van hardware. Hij is twee keer zo snel dan de S4 in het overdragen van bestanden en ook vergelijkbare mobiele telefoons als de HTC M8 laat hij achter zich. Een nieuwe functie op de S5 dat Samsung nog niet eerder had, is de vingerafrukscanner. Hiermee kan de mobiele telefoon makkelijk vergrendeld en ontgrendeld worden. De S5 bevat ook functies om energie te beparen zoals een zwart-wit modus en een zuinig scherm. Hierdoor gaat de accu een stuk langer mee dan die van de S4.

 

Verbeterde software

Samsung heeft zijn best gedaan om de interface van de nieuwe Galaxy telefoon te verbeteren. Dit is zeker gelukt. De interface ziet er een strakker uit werkt vloeiender dan die van de S4. Ook de apps zijn een stuk verbeterd. Zo biedt de S5 nieuwe functies om lijsten weer te geven, wat meer overzicht biedt. Deze verbeterde software zorgt ervoor dat hij een stuk fijner in gebruik is dan zijn voorganger.

 

De beste mobiele telefoon van 2014

De Samsung Galaxy S5 is te rekenen tot een van de beste mobiele telefoons in 2014. De snelle hardware en de verbeterde software zorgen dat hij er uitspringt bij vergelijkbare mobiele telefoons van andere merken. Dat betekent niet dat andere merken geen mobiele telefoons bieden die niet de moeite waard zijn. Sony en HTC zijn in 2014 ook met modellen uitgekomen die tot de beste mobiele telefoons gerekend kunnen worden. Om een goede keuze te maken is het verstandig om een vergelijking te maken van de beste mobiele telefoons.

 

>Vergelijk de beste mobiele telefoons