Unieke & hippe hoesjes voor jou mobiele telefoon

Heb jij de beste mobiele telefoon al gevonden? Tegenwoordig is dat geen makkelijke klus meer. Met zoveel aanbiedingen, soorten telefoons en abonnementen zijn vaak de bomen door het bos niet meer te zien. Wat er dan ook vaak gebeurt is dat iedereen voor de bekende en op dat moment meest populaire telefoon kiest. Op zich jammer toch, geef je veel geld uit voor een mooie telefoon, loop vervolgens iedereen ermee rond! Gelukkig zijn er manieren om ook de meest standaard mobiele telefoons uniek te maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een telefoonhoesje van hout? Die zijn er tegenwoordig! Onder andere van het merk WoodProtects.

De nieuwste trend

Waar deze hoesjes in Amerika al een tijdje te krijgen zijn, worden ook in Nederland producten van hout steeds populairder. Een hoesjes van plastic is tegenwoordig overal te krijgen en totaal niet origineel meer. Mensen gaan tegenwoordig dan ook opzoek naar nieuwe alternatieven. Een houten hoesje is in dit geval een uitstekend alternatief. Hoesjes van hout zie je nog bijna niet in Nederland en zijn daarnaast ook nog eens erg duurzaam! Dus wil jij de blits maken met een originele touch aan je telefoon? Dan is dit een erg leuke en betaalbare oplossing!

Waar te krijgen?

Zoals eerder vermeld zijn de hoesjes nog niet zo lang verkrijgbaar in Nederland. Een webshop waar wij ze tegenkwamen is op op www.woodprotects.nl. Hier zijn voor verschillende telefoons houten hoesjes te verkrijgen. Daarnaast hebben ze ook een houten flipcase voor de iPad! Het leuke van deze webshop is dat ze ook echt wat terugdoen voor het milieu. Zo wordt voor elk verkocht hoesje een donatie gedaan waarmee meerdere bomen teruggeplant kunnen worden! Zo heb jij dus niet alleen een leuk hoesje, maar help je ook nog eens mee aan een beter milieu. Wij zouden zeggen: neem eens een kijkje en wie weet zit er ook voor jouw mobiele telefoon een leuk origineel en duurzaam hoesjes tussen.